«Πάμε Παραλία III»

Φέτος το καλοκαίρι «Πάμε Παραλία»!!!

Μετά την επιτυχία των παραστάσεων «Πάμε Παραλία» και «Πάμε Παραλία ΙΙ» ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας προσκαλεί να περάσουμε παρέα φέτος το καλοκαίρι και να «Πάμε Παραλία» για τρίτη χρονιά!

Πιστός στην παλιά καλή συνταγή των εφηβικών μας χρόνων ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μουσικός πολλών οργάνων γνωστός και ως «άνθρωπος ορχήστρα», συνθέτης,  εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer θα στριμώξει στο μαγικό του βανάκι,  μουσικούς και μουσικές,  ηχεία,  καλή διάθεση,  φώτα,  τσίχλες,  κονσόλες, τους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός»,  κιθάρες και τραγούδια αγαπημένα, τα αντίγραφα των μνημονίων,  βιολιά, μαντολίνα και  τρομπόνια, τσαλαπετεινούς και παγώνια, πολλές εκπλήξεις και μας προ(σ)καλεί να «Πάμε Παραλία» και αυτό το καλοκαίρι!!!

Μαζί με τον Αλκιβιάδη στο βιολί, το μαντολίνο, την κιθάρα, το τρομπόνι, το μπαγλαμά και τις φυσαρμόνικες, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι  Sleeping Band!!!

Πάρτε μαζί σας: φίλους, πασατέμπο, τα κουβαδάκια σας, ψάθες, ζακετάκια, κέφι, το μαγιό σας, σακούλες για τα σκουπιδάκια σας και… ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ  !!!

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Όχι σκουπίδια, Όχι πλαστικά σε Θάλασσες και Ακτές… Για να Μπορούμε να Χαρούμε Όλοι μας την Καθαρή Θάλασσα κι αυτό το Καλοκαίρι!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!

Επικοινωνία:

Κακαΐτσας  Θανάσης

www.arttings.com

info@arttings.com

th.kakaitsas@gmail.com

Κινητό:6972024323,

Σταθερό:2130252995

 

ΥΓ: Η παράσταση «Πάμε Παραλία» αναμένεται να αποτελέσει την σίγουρη πρόταση διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού και συγκεντρώνει τις προσδοκίες για μια πολύ επιτυχημένη συναυλία καθώς συμπεριλαμβάνει την ηχητική και φωτιστική εγκατάσταση σε κάθε χώρο σε συνδυασμό με το χαμηλό κοστολόγιο!

Leave a Reply