Συναυλία του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στη Κεντρική πλατεία Μεσενικόλα Καρδίτσας το Σάββατο 8/8/15.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του φέτος το καλοκαίρι, σε όλη την Ελλάδα με ένα ξεχωριστό Live στη κεντρική πλατεία του χωριού Μεσενικόλα στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Γιορτής του Κρασιού»!

Τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος θα παρουσιάσει το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 21:30 ένα πρόγραμμα στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.
Πλάι στον Αλκιβιάδη σταθερά, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band!

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015
Κεντρική πλατεία Μεσενικόλα Καρδίτσας
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 21:30

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: arttings
Get involved with arttings
♫ Website: http://arttings.com/
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE

♫ Official website Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου: http://www.alkiviadis.gr
♫ Facebook Page Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου: https://www.facebook.com/AlkiviadisKonstantopoulosFanPage
♫ Twitter Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου: https://twitter.com/alkonstan

 

 

Αναλυτικό πρόγραμμα ημέρας

Πλατεία Μεσενικόλα
7.00 μμ: Έκθεση τοπικών προϊόντων και παρουσίασή τους από τους παραγωγούς.
9.00 μμ: Γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων και παρουσίαση συνταγών από chef.

Μουσείο Οίνου και Αμπέλου
7.30 μμ: Σεμινάριο Οινογνωσίας – Γευσιγνωσίας. Εισηγητής Θάνος Καραθάνος, Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων
8.00 μμ: Επίδειξη διαγωνιστικής γευσιγνωσίας από τους οινολόγους του Νομού Σοφία Κουλούρη, Θάνο Καραθάνο, Δημήτρη Κυρίτση, Χρήστο Ρέππα και Ηλία Σφέτσιο
8.30 μμ: Παρουσίαση της ιστορίας των τοπικών οινοποιείων από τους ιδιοκτήτες ή ειδικούς επιστήμονες συνεργάτες

9.30 μμ: Μετά το τέλος των δράσεων ακολουθεί συναυλία που οργανώνει ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεσενικόλα με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο.

Οι δράσεις της «Γιορτής Γεύσεων» εντάσσονται στο πρόγραμμα Διατοπικής Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» του Τοπικού Προγράμματος LEADER (Άξονας 4 του ΠΑΑ) στο οποίο συμμετέχει η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. μαζί με άλλες 20 Αναπτυξιακές Εταιρίες διαφόρων περιοχών της Ελλάδας όπου υλοποιούνται αντίστοιχα προγράμματα.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή της Μεσογειακής Διατροφής και ειδικότερα των γεύσεων και της γαστρονομικής κληρονομιάς του τόπου μας, στοιχεία άρρηκτα δεμένα με την αγροτική παραγωγή και τον πολιτισμό μας.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή και θα δοθεί η δυνατότητα στους συμπολίτες μας να δοκιμάσουν τα φαγητά και τις γεύσεις που θα παρουσιάσει ειδικός σεφ, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τοπικά προϊόντα.

Leave a Reply