ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ & ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ @ Σταυρός του Νότου Club

Βασιλική Καρακώστα – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
«Φτου Ξελευθερία» – ένα παιχνίδι που ξέρεις από μικρό παιδί θα συμβεί στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου με τον Αλκιβιάδη και την Βασιλική!
Σταυρός του Νότου Club
Κυριακές: 18/10, 25/10 & 1/11

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες η Βασιλική Καρακώστα και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους με σκοπό να σας ταξιδέψουν σε μία παράσταση γεμάτη χιούμορ, ευαισθησία, δυναμισμό και ειλικρίνεια με τα τραγούδια της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και αγαπημένα τραγούδια ελλήνων και ξένων δημιουργών σε εκκεντρικές διασκευές. IMG_7065

Η Βασιλική Καρακώστα είναι μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς που προκαλεί αίσθηση με την καθηλωτική φωνή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία. Στην καλλιτεχνική της Αφίσα.Καρακώστα Κωνσταντόπουλος.ΣΤΝ - webπορεία έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς δημιουργούς και τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής δίνοντας πάντα στις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και δισκογραφικά το προσωπικό της στίγμα, όπως στο πρόσφατο δίσκο της με τίτλο «ΚΟΥΡΕΛΟΥ».

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καλλιτέχνη που προκαλεί αίσθηση στις εμφανίσεις του καθώς αποτελεί μόνος του μια “ορχήστρα”, έχει αγαπηθεί για τον ανατρεπτικό του λόγο και το πολύπλευρο ταλέντο του καθώς γράφει μουσική και στίχους, ενορχηστρώνει αλλά και παίζει επί σκηνής πληθώρα μουσικών οργάνων.

Δύο διαφορετικά μουσικά μονοπάτια λοιπόν που αυτό το χειμώνα συναντιούνται στο Club του Σταυρού του Νότου για να σας ξεσηκώσουν με ένα αναπάντεχο πάντρεμα ρυθμών και ακουσμάτων για τρεις μοναδικές εμφανίσεις τις Κυριακές: 18/10, 25/10, 1/11 στις 21:30.

Μαζί τους επί σκηνής οι μουσικοί: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος – Ενορχηστρώσεις, Πιάνο, Πλήκτρα, Ακορντεόν, Μπάσο, Στέλιος Πασχάλης – Τύμπανα, Κρουστά, Χάρης Κωνσταντόπουλος – Σαξόφωνο, Κλαρινέτο, Φλάουτο, Φλογέρα, Ακουστική Κιθάρα.

«Φτου Ξελευθερία» είναι το καινούριο τραγούδι σε στίχους και μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που γράφτηκε για την παράσταση και ερμηνεύουν η Βασιλική Καρακώστα και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Κυριακές: 18/10, 25/10 & 1/11
Σταυρός του Νότου Club
Διεύθυνση: Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος.
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. Κρατήσεων – επικοινωνίας: 210 9226975 – Η κράτηση σε τραπέζι δεν επιβαρύνεται με ελάχιστη κατανάλωση.
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί.

Radio spot @ soundclound:
Facebook event: https://www.facebook.com/events/433391120185198/

Η φωτογράφιση έγινε στο ΑΙΤΩΝ Πολυχώρος.
Φωτογραφίες: Απόστολος Λιναρδής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: arttings
Get involved with arttings:
♫ Website: http://arttings.com/
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE

Site Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου: http://alkiviadis.gr/
Facebook Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου: http://www.facebook.com/AlkiviadisKonstantopoulosFanPage
Facebook Βασιλικής Καρακώστα: https://www.facebook.com/vasiliki.karakostab?fref=ts

Για συνεντεύξεις, και φωτογραφικό υλικό επικοινωνείτε μαζί μας στο: 6972024323

Link τραγουδιών:
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος – Χαμαιλέοντας

Βασιλική Καρακώστα – Αστροπαλιά

Leave a Reply