«Ένας τρελός» με τον Δημήτρη Σταρόβα & τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο,στoν Μεσενικόλα Καρδίτσας

Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση «Ένας Τρελλός» με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, στον Μεσενικόλα Καρδίτσας, δεν πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η παράσταση μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Αυγούστου (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος).

Την Τρίτη 14 Αυγούστου, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” προ(σ)καλούν το κοινό να μπει μαζί τους στον κύκλο και να τραγουδήσουν όλοι μαζί, στον Μεσενικόλα Καρδίτσας (στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου), στις 21:00.

Ο «Άνθρωπος Ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και οι “Sleeping Band” επιστέφουν με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια για την συνέχεια της μουσικοθεατροπαρανοϊκής τους παράστασης «Ένας Τρελλός».
Ο πολυπράγμων «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια παρασταση, καθώς το χιουμοριστικό & καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει, με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού.
Μια παρέα λοιπόν αλλάζει ήχους, ρυθμούς και μπλέκει ευχάριστα τα τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής και την προσωπική τους δισκογραφία.
Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, οι “Sleeping Band”, ο Κώστας Μπέζος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Goran Βregovic, ο Βασίλης Τσιτσάνης, και όλοι οι σύνθετες των μεγάλων σουξέ, μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ξενοιασιά!!!

Μεσενικόλας Καρδίτσας @ εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου.
Ώρα έναρξης : 21.00
Είσοδος: 10,00€
Τηλέφωνο πληροφοριών: 6977686749.


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Arttings O.Ε.
www.arttings.gr
www.alkiviadis.gr
info@arttings.com

Leave a Reply