ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ & AΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ “Μακάρι να μονιάσουμε, για να ξεχειμωνιάσουμε” @ Holy Wood stage | Παρασκευή 17 & 24 Οκτωβρίου 2014

Δύο ξεχωριστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες σε όλους μας, βρίσκουν κοινούς δρόμους με οδηγό το συναίσθημα και «ζωγραφίζουν» με τα τραγούδια τους στιγμές και παράλληλες διαδρομές του σύγχρονου ελληνικού και ξένου τραγουδιού στη σκηνή του Holy Wood stage. Ο Δώρος Δημοσθένους, performer που εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, εξαιρετικός τροβαδούρος με τον ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό, ενώνουν τις φωνές, τις ανάσες και τα τραγούδια τους και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο αισθήματα.

Το πρόγραμμα πλούσιο, ενδιαφέρον, ευέλικτο και πάνω απ’ όλα απολαυστικό!

Μαζί στην σκηνή αλλά και χωριστά, με ρετρό άποψη αλλά και σύγχρονη προσέγγιση, οι δυο ξεχωριστοί καλλιτέχνες φτιάχνουν μια όμορφη τραγουδοποιητική ιστορία πάνω στη σκηνή του Holy Wood stage.

Τον Δώρο Δημοσθένους και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο πλαισιώνουν ο Στέλιος Πασχάλης στα τύμπανα, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος στα πλήκτρα, ο Χάρης Κωνσταντόπουλος στο σαξόφωνο και το κλαρινέτο, ο Σωτήρης Πέπελας στην τρομπέτα και ο Πέτρος Κρεμυζάκης στο μπάσο. Την ηχητική επιμέλεια των παραστάσεων έχει αναλάβει το SYN ENA Recording Studios.

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ & AΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
“Μακάρι να μονιάσουμε, για να ξεχειμωνιάσουμε”

Παρασκευή 17 & 24 Οκτωβρίου 2014.
Holy Wood stage
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος.
(200 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Αγ. Δημήτριος ή τον σταθμό της Δάφνης)
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 210 9700418 & 6945314316
Γενική Είσοδος: 10€ με κρασί η μπύρα
Προπώληση: Viva.gr – Public – Παπασωτηρίου – Seven spots – Ιανός.
Ώρα έναρξης: 22:30

radio spot: “Μακάρι να μονιάσουμε, για να ξεχειμωνιάσουμε”


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: arttings
www.arttings.com |info@arttings.com

Leave a Reply