ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

~ Τραγουδοποιός, συνθέτης, μουσικός πολλών οργάνων, εκπληκτικός τραγουδιστής και εξαιρετικός perfomer, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος μας παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στους προσωπικούς του δίσκους: «Γαμώ την Καταδίκη μου» και «Ένας Τρελλός», γεμάτο χιούμορ και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό. Πλάι στον Αλκιβιάδη σταθερά, παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, διασκευάζουν και διασκεδάζουν οι μοναδικοί Sleeping Band!

~ Η συναυλία «Μια Τρελή Τρελή ΑΒ με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική. Βασισμένη στο Αλφαβητάρι της Ράνιας Μπουμπουρή, που τιμήθηκε τον Δεκέμβρη 2012 με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο!
Με τίτλο “Μια Τρελή Τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα” η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και περιλαμβάνει τα τραγούδια από τη μελοποιημένη ποιητική συλλογή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία σχετικά με διαθέσιμες ημερομηνίες και τα κόστη αμοιβών του καλλιτεχνικού σχήματος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2130.25.29.95 & 6972.02.43.23 προκειμένου να σας ενημερώσουμε.

Facebook: https://www.facebook.com/AlkiviadisKonstantopoulosFanPage

Youtube:

Get involved with arttings:
♫ Website: http://arttings.com
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE

Comments are closed.