Παρουσίαση: «Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα». 19/12/15

«Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα»: μουσική εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο στον Ιανό.Εξώφυλλο Ενα τρελό τρελό Αγρόκτημα

Τα ζώα του βιβλίου «Ένα τρελό τρελό Αγρόκτημα», που δημιουργήθηκαν από την πένα της Ράνιας Μπουμπουρή και απέκτησαν φωνή με τη μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου στο CD που συνοδεύει την έκδοση (Εκδόσεις Ψυχογιός), θα ξεχυθούν στο café του Ιανού το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 1 το μεσημέρι, για να γνωρίσουν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους και να τους ξετρελάνουν, σε μια υπέροχη μουσική εκδήλωση!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η συγγραφέας και δημοσιογράφος Ράνια Μπουμπουρή θα «ανακρίνει» –με τη βοήθεια του κοινού– τον συνθέτη, τραγουδιστή και πολυοργανίστα μουσικό Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο τόσο ως προς τις μουσικές όσο και ως προς τις ζωολογικές του γνώσεις! Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκονται οι μουσικοί: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος (πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν), Στέλιος Πασχάλης (τύμπανα) και Χάρης Κωνσταντόπουλος (σαξόφωνο, φλάουτο, κλαρινέτο). Προβολές: Θανάσης Κακαΐτσας.
AFISA-IANOS-FINAL
Έκτακτες συμμετοχές:
Το «Τραγούδι της Κότας» θα τραγουδήσει η Ευσταθία.
Το «Τραγούδι του Γαϊδάρου» θα τραγουδήσει ο Κρατερός Κατσούλης.
Το «Τραγούδι των Ζώων» θα τραγουδήσουν οι μικροί Αναστασία Γουλιάμου και Δημοσθένης Γαζής.
Στο «Τραγούδι του Γαϊδάρου», μπουζούκι θα παίξει ο Νίκος Ζούκας.
Στο «Τραγούδι του Σκύλου», τρομπέτα θα παίξει ο Σωτήρης Πέπελας.

Υπόθεση του βιβλίου: Στο αγρόκτημα του κυρ Νίκου και της κυρα-Θοδώρας επικρατεί αναστάτωση μεγάλη. Έχουν έρθει για επίσκεψη τα δύο εγγονάκια τους, η Ζέτα και ο Χάρης, που είναι πολύ σκανταλιάρικα κι ενοχλούν τα ζώα. Έτσι, τα ζώα του αγροκτήματος αναλαμβάνουν δράση, ώστε να μάθουν τα παιδιά κάποια σημαντικά πράγματα γι’ αυτά και την προσφορά τους στους ανθρώπους. Τι λέτε, θα τα καταφέρουν;

Δώρο το CD με τα 14 τραγούδια του βιβλίου, σε μουσική του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου, όπου τραγουδούν κατ’ αλφαβητική σειρά οι: Βασιλική Ανδρίτσου (κατσίκα), Σοφία Βογιατζάκη (γαλοπούλα), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (γουρούνι), Ευσταθία (κότα), Κρατερός Κατσούλης (γάιδαρος), Idra Kayne (πρόβατο), Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος (σκύλος), Χρήστος Λούλης (άλογο), Φωτεινή Μπαξεβάνη (αγελάδα, αλλά κάνει και την αφήγηση), Γεωργία Νταγάκη (χήνα), Άννα Παναγιωτοπούλου (πάπια), Δήμητρα Παπαδοπούλου (κουνέλι) και Μάρθα Φριντζήλα (γάτα). Επίσης, οι μικροί: Αναστασία Γουλιάμου και Δημοσθένης Γαζής, καθώς και η Παιδική Χορωδία Viva Voce.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015,

ώρα 13:00 Ianos: Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ.: 210.3217917
Διάρκεια: περίπου 1 ώρα
Είσοδος ελεύθερη

 

 

Leave a Reply