Ο Λευτέρης Λαγγούσης live στο After Dark το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Λευτέρης Λαγγούσης επιστρέφει μαζί με την μπάντα του στο After Dark Live Music Bar στα Εξάρχεια με την καλύτερη διάθεση και το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ στις αποσκευές του! Langousis_After_Dark_WEB

Ο Λευτέρης Λαγγούσης θα παρουσιάσει ένα ακουστικό σετ ειδικά για το live στο After Dark με ενδιαφέρουσες διασκευές αγαπημένων του κομματιών από τον Μ. Ξυδούς και τον Μ. Λοίζο έως τον L. Cohen και τους Radiohead, καθώς και επιλεγμένα δικά του τραγούδια που ήδη έχουν αγαπηθεί όπως το «Όνειρο της μέρας», «Ένας άδειος πλανήτης» και το ομότιτλο του δίσκου «Της Αγάπης οι Σκιές». Κάθε τραγούδι και μια άλλη εικόνα, μια άλλη διάθεση αλλά στο σύνολό τους μια ενιαία και πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
Η μουσική του κινείται σε ηλεκτρικούς και ακουστικούς ήχους χωρίς να εγκαταλείπει τη μπαλάντα και το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και ευαισθησία που ενισχύεται από τη σπάνια χροιά της φωνής του Λευτέρη Λαγγούση και τον άμεσο και γεμάτο εικόνες στίχο.
Μαζί με τον Λευτέρη Λαγγούση στην ακουστική κιθάρα θα παίξουν ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος πλήκτρα και ο Πέτρος Κρεμυζάκης μπάσο και ηλεκτρική κιθάρα.

After Dark
Διεύθυνση: Διδότου 31 & Ιπποκράτους, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 21 0360 6460
Είσοδος: 7,00€
Ώρα έναρξης: 23:00μ.μ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: artting

Link τραγουδιών:
Όνειρο της μέρας –
Σκοτεινά μου δάση –

Get involved with arttings:
♫ Website: http://arttings.com/
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE
♫ Facebook Λευτέρη Λαγγούση: https://www.facebook.com/lefteris.langousis

Leave a Reply