Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» Στο Πεδίον του Άρεως το Σάββατο 27/12/14 & την Κυριακή 28/12/14.

Η «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Αθήνα» σε συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με την Περιφέρεια Αττικής.
Ένα άλφα που όλο κάπου πάει και τρυπώνει, ένα βήτα που βιάζεται να πάει βόλτα, ένα γάμα που διαρκώς η κοιλιά του γουργουρίζει… Μα τι αλλιώτικη, τι αστεία που είναι αυτή η Αλφαβήτα!
Η συναυλία «Μια τρελή τρελή Αλφαβήτα με τον Άνθρωπο-Ορχήστρα» είναι μια παιδική διαδραστική παράσταση, που συνδυάζει τη μάθηση με το θέατρο και τη μουσική. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Ράνιας Μπουμπουρή (Εκδόσεις Ψυχογιός), που έχει τιμηθεί με τον Έπαινο Ποίησης της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, έχει μελοποιηθεί εκπληκτικά από τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα best seller της παιδικής λογοτεχνίας!

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία αποτελείται από τα 25 τραγούδια – μελοποιημένα ποιήματα του ως άνω βιβλίου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τους συνεργάτες του θα παρουσιάσουν στα παιδιά μια πληθώρα μουσικών οργάνων, όπως: πιάνο, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα, τύμπανα, τρομπόνι, κλαρινέτο, φλάουτο, σαξόφωνο, μπουζούκι κ.ά., και τους ήχους που μπορούν να παραχθούν από το καθένα.
Στη συναυλία συμμετέχουν μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, ο Στέλιος Πασχάλης, ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος, ο Χάρης Κωνσταντόπουλος, η Ντίνα Καφτεράνη, η Παιδική Χορωδία 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας «Viva Voce» και η παιδική Χορευτική Ομάδα Μπελάδες ως «Ιπτάμενες νότες».

Παραστάσεις:
Σάββατο 27/12/14 | Ώρα: 13.45
Κυριακή 28/12/14 | Ώρα: 12.30
Είσοδος ελεύθερη

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: arttings.
www.arttings.com
Site: http://alkiviadis.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/AlkiviadisKonstantopoulosFanPage
Για συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό επικοινωνείτε μαζί μας στο: 6972024323

Link τραγουδιών:
Η αλφαβήτα μια παρέα: https://www.youtube.com/watch?v=wswj-yVWsKg
Το τραγούδι του δέλτα: https://www.youtube.com/watch?v=YttrjuAm–0
Το τραγούδι του ήτα: https://www.youtube.com/watch?v=OlhOALhLdag
Το τραγούδι του ξι: https://www.youtube.com/watch?v=BDTpXBHz8aE

Leave a Reply