ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

~ Ο Δώρος Δημοσθένους με τη συντροφιά ενός πιάνου και μιας κιθάρας ερμηνεύει τραγούδια από διαφορετικούς χώρους και εποχές όπου το χτες γίνεται σήμερα. Σ’ ένα πλούσιο πρόγραμμα με μελωδίες από το διεθνή κινηματογράφο, αλλά και διασκευές από τον χώρο της jazz μέχρι και το ρεμπέτικο.

~ O Δώρος Δημοσθένους και η μπάντα του σε μια παράσταση με άρωμα ρετρό! Ο ξεχωριστός performer με ύφος ρετρό και ρομαντική διάθεση, μαζί με την εκρηκτική του μπάντα αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε τραγούδια από την πιο όμορφη εποχή της ελληνικής μουσικής, με τις ωραιότερες μελωδίες του τότε, σε ενδιαφέρουσες καινούργιες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις.
Το μουσικό κλίμα μιας ολόκληρης γενιάς, έτσι όπως αποτυπώνεται στα αξέχαστα βελούδινα retro τραγούδια του Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ, Χρήστου Χαιρόπουλου, Γιώργου Μουζάκη, Μενέλαου Θεοφανίδη, Κώστα Καπνίση κ.ά., πλαισιωμένα από διασκευές ξένων τραγουδιών που άφησαν εποχή (Perry Como, Frank Sinatra, Elvis Presley) καθώς και από τον διεθνή κινηματογράφο (Moon river, Beautiful that way), συνθέτουν ένα κοσμοπολίτικο, κεφάτο σκηνικό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία σχετικά με διαθέσιμες ημερομηνίες και τα κόστη αμοιβών των καλλιτεχνικών σχημάτων μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2130.25.29.95 & 6972.02.43.23 προκειμένου να σας ενημερώσουμε.

Youtube
Θα ‘θελα να σουνα το ταίρι μου-

Surrender-

Get involved with arttings
♫ Website: http://arttings.com
♫ Facebook: https://www.facebook.com/arttingsFanPage
♫ Google+: https://plus.google.com/u/0/+arttingsOE

Comments are closed.